Praksa

 

V sklopu praksa boste spoznali, kako pridobljeno znanje iz lekcij in sposobnosti, razvite z vajami, uporabite v služenju za pomoč drugim. Tehnika sevalnega zdravljenja, ki jo bomo izvajali skupinsko in vodeno, je prirejena začetnikom in jo lahko z nekaj znanja in vaje brez težav izvaja vsak, ki si to želi.

Navodila za zdravljenje so podana v sklopu Praksa z naslovi:

 

1. Navodila za pacienteBolan pajac

S temi navodili naj bi se seznanil vsak, ki želi prejemati zdravilno energijo, saj bi s tem vsaj nekoliko spoznal način dela in principe skupinskega zdravljenja. V teh navodilih lahko tudi prebere, kako z zavestnim prejemanjem zdravilne energije pacient pripomore k uspešnosti zdravljenja. S temi navodili se morate seznaniti tudi zdravilci, da boste potencialne paciente lahko seznanili z osnovnimi navodili za zdravljenje.

Na prakso

 

 

2. Študijski programNacrt izobrazenvanja

Program študija za zdravilce predstavlja vodilo za pridobitev znanja in veščin, ki so potrebne za aktivno in učinkovito sodelovanje pri zdravljenju. Ponuja pregled celotnega programa zdravljenja.

Na prakso

 

 

3. Navodila za zdravilceZdravnik2

V teh navodilih lahko spoznate osnovne principe in postopke, ki se jih mora držati vsak zdravilec, ki pristopi k skupinskemu zdravljenju. Navodila so dokaj enostavna in jim lahko sledi vsak, ki s čistim namenom in dobro voljo zavestno pristopi v sfero pomoči in služenja človeštvu.

Na prakso

 

 

4. Izvajanje sevalnega zdravljenjaSevalni meditant

V tem delu boste spoznali sevalno tehniko, kot jo bomo izvajali v skupini preko spletne povezave. V bistvu je to oblika meditacije, s katero se vzpostavijo določene med-dušne povezave, da lahko pride do dotoka zdravilne energije pacientom. Zanjo se je treba vsaj do neke mere izuriti, za kar poskrbimo z vajo. Sama tehnika je tako enostavna, da je z nekaj vaje dostopna vsem in jo lahko vsak izvaja brez težav. Celoten postopek bo vodil in usmerjal izkušen zdravilec preko spletne povezave.

Na prakso

 

F7 roke in zemlja

Le s prakso boste pridobili veščine, ki so potrebne zdravilcem. Zato vaje izvajajte čim pogosteje, če je le možno, vsak dan. Za lažje razumevanje delovanja, postopkov in principov boste s prebiranjem lekcij sčasoma pridobili potrebno znanje. Tako boste hitro napredovali in se brez težav priključili zdravilski skupini.

Nekateri med vami ste zdravilci in izvajate takšno ali drugačno tehniko za pomoč ljudem. Nekateri ste medicinsko izobraženi in ste dobro seznanjeni s sodobnim načinom zdravljenja. Predstavljena sevalna tehnika ezoteričnega zdravljenja temelji na starodavnih metodah modrecev in lahko tako enim, kot drugim pomaga izboljšati učinkovitost zdravljenja. Prve korake osvajanja te tehnike pa lahko naredite prav z usposabljanjem in s sodelovanjem pri skupinskem zdravljenju.

 

V12 eye

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.