Ezoterična astrologija

 

Knjiga pravi, da je astrologija najstarejša in največja izmed vseh znanosti in bo v prihodnje dobivala vse večjo veljavo. Polaga temelje prihodnje astrologije duše, obravnava dušni vidik, človeštvo kot celoto in skupine, ne posameznikov. Knjiga pravzaprav govori o odnosih med zodiakalnimi energijami in sedmimi žarki zavesti.

Ezoterična astrologija se ne posveča le horoskopu. Ezoterična astrologija razširja okvire klasične astrologije in predpostavi obstoj žarkov, kot nosilcev kvalitete, ezoteričnih vladarjev in še mnogih drugih dejavnikov, ki igrajo odločilno vlogo pri ugotavljanju astrološke slike. Poudarja zorenje zavesti skozi zodiakalni krog in kvalitete, ki jih vsako znamenje doprinese k izoblikovanju izpopolnjenega človeškega bitja. 

 

Astrologija Cover srednja

631 strani
Mehka vezava
 
35€

Nov pogled na najstarejšo vseh znanosti

Razlaga principov delovanja astrologije

Žarki, nova dimenzija astrološkega proučevanja

Znanost o trikotnikih

Človekova evolucija skozi znamenja

Nadgradnja klasične in psihološke astrologije

 

Naročilo

Knjiga trenutno ni na zalogi, saj čaka na ponatis. Če želite oddati prednaročilo prosim pišite na

E5 Clovek v vesolju

Nov pogled na najstarejšo vseh znanosti

Polaga temelje prihodnje astrologije duše, obravnava dušni vidik. Govori o odnosih med zodiakalnimi energijami in sedmimi žarki zavesti, kar predstavlja enega temeljev psihološke znanosti prihodnosti. Ezoterična astrologija nam ponuja širšo perspektivo na življenje. Nismo zgolj prebivalci samostojnega malega planeta znotraj sončnega sistema, temveč predstavljamo energijski center znotraj širšega Življenja sončnega sistema.

E31 Telo povezava z duo

Razlaga principov delovanja astrologije

Če vas zanima, zakaj astrologija deluje in kakšni principi stojijo v ozadju astroloških vplivov, boste v knjigi Ezoterična astrologija lahko našli pravo zakladnico odgovorov. Astrološki vplivi niso samo pogojujoči vplivi, ki določajo naravo človeka in usmerjajo njegovo življenje. To je samo njihov najnižji vidik. Knjiga bralca popelje mnogo globlje, na nivoje suše in predstavi perspektivo astroloških energij kot ustvarjalne sile, ki poganja planetarni in človekov razvoj. S poznavanjem njihovih kvalitet lahko postanemo bistveno učinkovitejši ustvarjalci lastnega življenja.

K15 arki iz kroga

Žarki, nova dimenzija astrološkega proučevanja

Sedem žarkov predstavlja psihološki ključ do astroloških energij, ki na nas vplivajo prek konstelacij, znamenj in planetov. Predstavljajo osrednjih sedem not kozmične simfonije. Ezoterična astrologija podrobno obrazloži razmerja med znamenji, planeti in žarki ter nam tako ponudi poglobljen uvid v dinamiko energij, ki pogojujejo posameznika, družbo in planet.

Trikotniki 1

Znanost o trikotnikih

Knjiga pojasnjuje, da se energije gibljejo in prehajajo preko sistemov trikotnikov. Tako vse astrološke sile in energije oblikujejo trikotnike medsebojne povezanosti. Knjiga opisuje številne trikotnike, med katerimi so nekateri znani tradicionalni astrologiji, mnogi pa ne. Trikotniški odnosi obstajajo na vseh ravneh, kozmični, solarni, planetarni in človeški. Poznavanje njihovih medsebojnih odnosov in vplivov vsakemu astrologu odpira nova obzorja pri interpretaciji horoskopa in uvide v niti, ki gradijo človekovo psihologijo.

Evolucija

Človekova evolucija skozi znamenja

Ezoterična astrologija težišče celotnega proučevanja horoskopa položi na dušo oziroma višji Jaz in njen odnos z osebnostjo ter ugotavljanje človekovega razvojnega smisla v življenju. Knjiga izpostavi tri točke, ascendent, sončno znamenje in položaj Lune, kot ključne pri ugotavljanju človekovega življenjskega problema in izzivov. Pojasnjuje, da ima vsako znamenje svoj razvojni smoter in predstavlja kamenček v mozaiku človekovega razvoja skozi inkarnacije.

Z1 zodiac s simb plav

Nadgradnja klasične in psihološke astrologije

  • Sončni sistem kot živo bitje
  • Znamenja in njihovi ezoterični in hierarhični vladarji.
  • Sveti in sveti planeti.
  • Planeti kot posredniki zodiakalnih in žarkovnih energij.
  • Razlike v planetarnih vplivih na osebnostnem in dušnem nivoju.
  • Znanost o centrih ali čakrah v povezavi z astrološkimi energijami.

Odlomki

Ezotericna Astrologija dvanajst hierarhij Dvanajst hierarhij

Ezotericna Astrologija ozvezdja zarki 1 Ozvezdja in žarki

Ezotericna Astrologija sveti planeti Sveti in nesveti planeti

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.